Fönsterfakta – 3-glasfönster

Vi kan erbjuda 3-glasfönster med ett U-värde så lågt som 0,78, vilket i dagsläget är ett av marknadens lägsta. Den test som SP gjort av våra 3-glasfönster gäller inte bara glaset utan hela fönstrets U-värde.

Det blir mer och mer viktigt att minska energiförbrukningen och vid fönsterbyte – titta på hur man kan räkna fram den energi som går förlorad via fönstren och att man därför bör välja fönster med så lågt U-värde som möjligt.

Gå gärna in på www.energifonster.nu och klicka på fliken ”Räkna ut din besparing” där du får tips på hur du kan spara pengar med energisnåla fönster.

Ytbehandling

Ytbehandling sker alltid enligt de senaste branschrekommendationer och innefattar täckmålning eller doppgrundning för egen efterbehandling och färgsättning.

Garantier

Vi lämnar 5 års funktionsgaranti och 10 års garanti mot kondens i isolerruta. Garantin gäller under förutsättning att fönstret lagrats, monterats och underhållits enligt våra rekommendationer.

P-märkning

3-glas produkterna är kontrollerade i enlighet med reglerna för P-märkning.

P-märke

Vi erbjuder

Sidohängda inåtgående fönster
Vridfönster
Fasta fönster
Kopplat inåtgående fönster – KFI
Kopplat utåtgående fönster – KFU
Kopplad utåtgående dörr – KDU

KFI, KFU och KDU är baserade på Snickarfönstrets normer och krav.
Ritningar KFI
Ritningar KFU
Ritningar KDU

Våra 3-glasfönster, med U-värde 0,78, ett av marknadens lägsta, tillverkas på beställning. Fönstren finns att få som kopplade utåtgående, inåtgående eller fasta fönster samt fönsterdörrar. Skicka gärna en förfrågan via e-post info@polarfonster.se eller ring, 0977-102 29 så lämnar vi offert utifrån Dina önskemål.